q
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Gemeente Doetinchem - De bedrijfskledingexpert
15480
single,single-post,postid-15480,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Gemeente Doetinchem

image003

Gemeente Doetinchem

Wim de Korte

afdelingshoofd Buha, Gemeente Doetinchem:

De bedrijfskleding van de afdeling beheer openbare ruimte (circa 105 personen) van de gemeente Doetinchem was in 2010 aan vervanging toe. De kleding was niet voldoende representatief. Ook de herkenbaarheid door een te grote diversiteit aan (veiligheids-) kleding liet te wensen over.

Maan Fashion heeft op basis van een korte intake en analyse een verbetervoorstel gemaakt. Dit voorstel is besproken met het personeel, hier en daar wat aangepast. De kledinglijn is geimplementeerd en vervolgens in een gedetailleerd contract met een leverancier vastgelegd. Dit laatste om ook toekomstige leveranciers mooi passend te houden bij de huidige kleding. We hebben prettig met Maan Fashion samengewerkt. Opvallend voor ons was de combinatie van vakkennis en een prettige mate van resultaatgerichtheid.

“Combinatie van vakkennis en een prettige mate van resultaatgerichtheid”

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.