q
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Maan Ketterings - De bedrijfskledingexpert
15555
page,page-id-15555,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Maan Ketterings

image015

Maan Ketterings

Maan Ketterings is de drijvende kracht achter Maan Fashion. Haar ruime ervaring in de vele de echelons van de confectie, maken van haar een echte kledingtechneut. Maan werkt samen in een netwerk van superspecialisten.  Daardoor is er diepgaande kennis van elk aspect van de bedrijfskleding en werkkleding.

Jarenlang heeft Maan collecties ontwikkeld en producties aangestuurd en doet dat nog steeds voor tal van opdrachtgevers. Als geen ander weet ze wat er achter de schermen gebeurt voor een kledingstuk de drager bereikt.

De laatste 20 jaar heeft Maan zich gespecialiseerd in de werk- en bedrijfskleding. Ze heeft voor haar opdrachtgevers gewerkt met, en aan, grote projecten en bekende namen. De titel “bedrijfskledingexpert” is absoluut op haar van toepassing. Van begin tot eind, van leverancier tot gebruiker. Maan’s overview behoedt opdrachtgevers voor valkuilen. Onvoorziene kosten, pasvorm problematiek, continuïteit van leveren, etc.

De titel “bedrijfskledingexpert” is absoluut op haar van toepassing.

Deze kennis en ervaring maken haar tot een waardevolle bedrijfskledingexpert, die kan middelen tussen leverancier en inkoper en/of gebruiker. Maar ook kan ontwerpen en ontwikkelen met inachtneming van alle wensen en eisen. Maan pakt aan, vult de hiaten in en maakt heldere afspraken. Daarmee creëert ze een situatie waar alle partijen zich in kunnen vinden.

Voor een uitgebreid curriculum verwijzen wij naar LinkedIn.